ΚΟΠΗ CAM

η KURIS προσφέρει ένα από τα πιο τεχνολογικά άρτια συστήματα προϊόντων για τον εξοπλισμό κοπτηρίου μικρών ή μεγάλων παραγωγών

Τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από υψηλή μηχανική ποιότητα και από σύγχρονη τεχνολογία ελέγχου.

Η ευρεία γκάμα προϊόντων για απλωτικά μηχανήματα και αυτόματα κοπτήρια γερμανικής τεχνολογίας, μονών ή πολλαπλών στρώσεων, την έχουν καθιερώσει ως τον ηγέτη στο χώρο του κοπτηρίου.

Η KURIS διαθέτει αξιόλογη εμπειρία, με περισσότερες από 10.000 εγκαταστάσεις παγκοσμίως.

Αυτόματο Απλωτικό Kuris Α55

Απλωτικό μηχάνημα για άριστα αποτελέσματα απλώματος

ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΔΟΣΗΣ

Το απλωτικό μηχάνημα Kuris Shuttle είναι ιδανικό για κρίσιμα, λεία υλικά ή ακόμα και κακώς τυλιγμένα ρολά, με μεγάλη ποικιλία διαφορετικών επιφανειών. Το νέο σύστημα εκτροπής κυλίνδρου της κινούμενης βάσης ή της ράβδου υφάσματος εξασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα στο άπλωμα. Επιτυγχάνονται εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμη και με πλήρως αυτοματοποιημένο άπλωμα υφασμάτων ευαίσθητων στην τάση. Η ακριβής ρυθμιζόμενη προδιαγραφή υφάσματος μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως στην απαιτούμενη ταχύτητα απλώματος. Το μερικώς ή πλήρως αυτόματο τύλιγμα/ξετύλιγμα του υφάσματος μειώνει σημαντικά τους χρόνους τοποθέτησης. Πολλά βήματα απλώματος με διαφορετικά σημεία τοποθέτησης και κοπής, ο αριθμός των στρώσεων του υφάσματος, προγράμματα απλώματος ζιγκ-ζαγκ καθώς και πολλές άλλες παραμέτρους που αφορούν το ύφασμα μπορούν να προγραμματιστούν ξεχωριστά.

Αυτόματο Απλωτικό Kuris Shuttle